Laddar inför blåmärken

Pepp-pepp!
Laddar inför ett pass på nya kursen!
Måndagens blåmärken pryder fortfarande armarna, träningsvärken från i onsdags känns fortfarande men jag är laddad inför eftermiddagens pass!
Söndagar ska innehålla extra fysträning och kampsportstekniker.
Vi får se hur jag mår ikväll :)

Nu blir det en kopp kaffe - på - maten och fortsätta ladda.
Sedan ska det köttas! 


Kommentarer
DEN RIKTIGA JOSEFIN

sv: bra idé med pärm, ska kolla på det!!!
jag tänkte köra jympa bas, är tisdagar och torsdagar, men har inte bestämt än hur jag ska lägga upp det. vill ju köra gymmet också så jag vet inte vilket kort jag ska köpa mig, antingen 10-klippkort, eller köra några gånger och betala per gång, eller 3månaderskort, jag vet inte ännu.
jaa absolut, det tycker jag låter som en bra idé! Gärna långpromenad, eller kortare promenad, vore trevligt! kram!

2012-09-09 @ 19:34:23
URL: http://denriktigajosefin.blogg.se
JP ON THE WAY

Hoppas det går bra för dig! :)
Och hoppas vi kan ses snart! Jag har ju praktik med start imorrn och 4 veckor framåt, det kommer nog inte bli friskis för jag har inte råd med nåt kort eller så just nu tyvärr :( börjar bli riktigt jobbigt och knapert för oss just nu och robert har fortfarande inte hittat nåt jobb, så det känns inte sådär jättekul. Men jag hoppas att vi kan ses ändå, kanske en fika eller nåt sånt nån gång! Eller om ni vill komma hem till oss på filmkväll à la 107 tum :)

Förresten, jag undrar om du har dina kursuppgifter 2 och 3 alt. också tentan på din dator som jag kan få titta på? Känner mig så osäker och stressad och behöver liksom få se nåt exempel för att själv komma igång i min egen tankeverksamhet. Vore jättesnällt i så fall :) Bara att maila i så fall! <3

Hälsa Lars så gott!

Kram

2012-09-23 @ 15:42:15
URL: http://jpontheway.blogg.se
ealina

Hej på dig!
Hur är det med dig?
Jag hoppas att allt är bra med dig och anledningen till din tystnad härinne bara helt enkelt är den att du har fullt upp med livet ;)
Stor kram!

2012-11-18 @ 15:12:00
URL: http://ealina.blogspot.se
Josefins utmaning

sv: Jag försöker att inte ta med mig för mycket negativt hem, men samtidigt reflekterar jag mycket över det som hänt och om jag har gjort något fel eller kan göra på andra sätt för att få eleverna att förstå, men i nuläget känns det som om jag och de andra lärarna har tagit till de metoder som finns att tillgå i nuläget. Jag hoppas att detta vikariat ska leda till fast tjänst coh därför vill jag bli klar med uppsatsen för att kunna bli anställd till nästa termin. Behöver absolut stöd och att bara få prata. Har ju dock så sjukt lite tid. Kanske kan fredag nästa vecka runt 3 på stan, men det är inte alls klart ännu. I helgen ska jag bort. Det är ju i och för sig om du och Lars vill komma över på lite "Så mycket bättre"-mys på lördagskvällen bara en stund? Kram!

2012-11-21 @ 16:26:52
URL: http://josefinsutmaning.blogg.se
Erica

Härligt att du är så peppad för träning! Det vill jag också vara, men det kanske kommer nån gång... :)

2012-11-21 @ 17:37:10
URL: http://faithhopelove.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0