Laddar inför blåmärken

Pepp-pepp!
Laddar inför ett pass på nya kursen!
Måndagens blåmärken pryder fortfarande armarna, träningsvärken från i onsdags känns fortfarande men jag är laddad inför eftermiddagens pass!
Söndagar ska innehålla extra fysträning och kampsportstekniker.
Vi får se hur jag mår ikväll :)

Nu blir det en kopp kaffe - på - maten och fortsätta ladda.
Sedan ska det köttas! 

Viktstatus vecka 36

Veckans vikt: 76,3 kg (-1,4kg)
Minus totalt: 19,7 kg
Kvar till mål: 11,3 kg
 
Kommentar:
Ja, gissa om jag blev förvånad och oerhört glad! 60 min promenad om dagen samt lite självförsvar- och kampsportsträning på det och vips så har man minskat i omfång! Om exakt 4 kg (vikt 72,3kg) så ligger jag på BMI 25, vilket är den övre gränsen för normalviktig! Jag blir glad av tanken! Vid 75 kg ligger BMI på 26, den nedre gränsen för övervikt. Jag börjar känna att målet inte är så långt borta, även om det är över 10 kg kvar till tänkt målvikt....men det känns inte längre som en omöjlighet! Jag har nästan gått ner 20 kg. Jag är så glad!
 
Hoppas att träningen blir bra, vi har betalat för en termin. Utrustning är inhandlat, så nu är det bara att tuta och köra!
 

Oförlåtligt?

Ja, nu har det gått ALLDELES för lång tid sedan senaste inlägget! Men på kvällarna är det mat och sova som gäller. Försöker få en rutin på arbetet. För er som inte vet det så arbetar en lärare 45h/veckan för att arbeta in "loven" och förhoppningsvis få ledigt då...vilket inte kommer att ske på höstlovet. Lite lov blir det, men arbete 3/5 dagar. 
I vilket fall som helst försöker jag få rutin på vardagen och arbetar mellan 7.30-17.30 varje dag. Vissa dagar har blivit längre. Detta för att INTE ta hem jobbet....men helgerna har hittills inte blivit sysslolösa. Det är första gången jag undervisar i de kurser jag gör så att det blir mycket jobb nu. 


Jag försöker att tänka på kosten och motionen. Försöker äta regelbundet. Promenerar till och från arbetet, snabba promenader à 30 min, m.a.o. 60 min promenad varje dag. Det är jag nöjd över! 
 
Jag och sambon har även börjat en kurs i självförsvar. En självförsvarskurs som är kampsportsinspirerad. Så...detta har gett resultat på bara den veckan som jag tränat detta. Viktuppdatering kommer.... :) 


 Hoppas att du fortfarande tittar in då och då, ska försöka bli bättre på uppdateringar här! 
 
Tjipp och hej!
RSS 2.0