Juni: Fram till midsommar

Nu har juni månad redan startat, och jag har inte hunnit skriva ner mål för denna månad än. Jag har tagit helgen till att klura lite kring vad för mål jag vill skriva upp. Lite kommer att bli en fortsättning av förra månaden. Mycket fokus kommer att hamna på att lyckas upprätthålla det som jag nu startat upp och att göra hälsosamma val i vardagen.
Kost:
  • Upprätthålla ett dagligt kcal-intag på ca 1600 kcal.
  • Minska ytterligare på kolhydraterna (pasta, ris, potatis, bröd, havrekuddar). Inga kolhydrater efter kl. 15.
Motion:
  • Pass-träning på Friskis & Svettis minst 3ggr/vecka.
  • Prova ett nytt pass (Core, Box, Aerobics 1, IntervallFlex).
  • Upprätthålla målet på minst 30 min vardagsmotion.
Viktmål juni: 77 kg
Sista vägningen blir den 22 juni (midsommarafton). Därefter väntar semester i USA 3 veckor. Jag lägger ribban för viktmålet rätt högt (eller lågt...?!)...i vilket fall som helst kommer det att bli tufft att nå delmålet på 77 kg. Men jag får pressa mig stenhårt! Det är en viktminskning på 2,5 kg på 3 veckor. Det vore ju toppen!LET'S DO THIS!!!Kommentarer
Linda

Häftigt! Jag kanske också borde satsa på tre kilo till midsommar, hur nu det ska gå. Hahahaha. Det går nedåt för mig, men långsamt. Men, sex kilo minus är bättre än plus!

2012-06-04 @ 09:16:20
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/
DEN RIKTIGA JOSEFIN

sv: tack snälla för din fina kommentar! känner mig jättepeppad av dig <3 du är en riktig inspiration! försöker öka vardagsmotionen, cyklar alltid till skolan, men har inte haft så mycket lektionstid den senaste månaden, och till jobbet cyklar jag inte än så länge till jobbet för att det är så pass tidigt och jag är så trött på morgnarna, men veckans mål är ju att komma upp tidigare på morgonen så att jag blir piggare då, så förhoppningsvis kan jag orka cykla sen. Jobbar ju nere i stan och det är ju 5-6 km, skulle vara jättebra motion verkligen, så jag ska verkligen försöka med det.Ska verkligen lyda dina råd. Jag tar gärna en promenad runt Slaka som vi gjorde en gång tidigare, det var en härlig runda tycker jag! Ska försöka gå den själv också, och ska leta fram massa bra ljudböcker att lyssna på när jag knallar runt :)Kramar i mängder!!!!!!!

2012-06-04 @ 12:40:01
URL: http://denriktigajosefin.blogg.se/
Johanna

Tycker du är riktigt smart dom sätter upp mål för varje månad, det blir lättare att uppnå när man har fler små delmål! Duktiga du! :)Och 2,5 kg vet jag att du kommer klara - KÄMPA!

Kram

2012-06-04 @ 23:20:16
URL: http://lifebyjojo.wordpress.com
DEN RIKTIGA JOSEFIN

sv: tusen tack för dina stöttande kommentarer, betyder mycket!!! <3 Hoppas att vi kan ses snart och ta en riktig powerwalk runt slaka! en favorit i repris ;)

2012-06-05 @ 09:11:44
URL: http://denriktigajosefin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0