USA-resa, vandring och mc-träff

Jag är dålig på bloggandet just nu, jag är fullt medveten om detta. Men orken har inte riktigt funnits där. Sommaren har bara svichat förbi, efter USA-resan blev det vila i några dagar innan vi gav oss ut på vandring. Därefter blev det en mc-träff med rockkväll med en kompis. Nu är mina bröder och hälsar på i några dagar. Jag känner mig helt slut. Jag återkommer med bloggandet och viktkampen när jag har fått tillbaka orken igen!
 
Kram sålänge!

Vikten efter resan, nya delmål och målet

Det här med att göra sunda val och försöka träna i USA gick väl sådär. Jag har gått en hel del, framförallt i San Fransisco blev det låååååånga promenader. Särskilt när jag gick själv och lyckades gå "vilse", hehe! Tog mig även till gymmet en dag, yaaaay! 
 
Frukostar i USA är SVÅRT! Donuts, muffins och wienerbröd är vad som erbjuds till frulle.... Vi tog oss ofta till Starbucks, som har det enda drickbara kaffet (!) och tog en panini eller bagel med creme cheese. Helt okej, men havregrynsgröten och det kokta ägget i morse var MUMMA! 
 
Middagarna har varit goda. En och en annan burgare har åkt ned i Sandras mage! Som tur är så erbjuds inte mycket till sås eller dressing till middagarna. Vilket i och för sig inte gör så mycket :) 
 
Idag hoppade jag upp på vågen som visade 80,4 kg. Jag har alltså gått upp lite igen, totalt +2,8 kg sista månaden (sedan 15 juni). 
Jag startade dagen med en morgonpromenad på 60 minuter, åt en stadig frukost och har ätit bra under dagen. Nu försöker jag komma på rätt spår igen. Sambon och jag planerar en vandringstur på 5 dagar snart också. Det kan nog behövas efter allt gott senaste veckorna. 

Mitt första egentliga delmål är 77 kg.
Ett lite större delmål är att komma under 75 kg. 
Ett ännu större delmål är att nå 70 kg-strecket.
Målet är att nå 65 kg sedan får vi se...
 
Min tanke är då att jag ska nå 77 kg till den 13 augusti när jag börjar mitt nya jobb! 3.4 kg på ca 3,5 veckor.
Det fixar jag! 
En bonus är om jag lyckas nå 75 kg tills dess, vilket egentligen inte borde vara en omöjlighet...
 
Då är det bara att kämpa på! 
Let's do this! 

Hemma med jetlag

Idag kom vi hem....åh så skönt! Senaste dygnet har jag bara längtat efter LÄGENHETEN, SÄNGEN, DUSCHEN!!! Vi har haft 3 underbara veckor i USA. Dock åkte både jag och sambon på en förkylning, vilket inte är särskilt roligt i 48 (!) graders värme! 
 
Nu är vi trötta och det tar nog ett tag innan jag piggnar till och kommer in i rytmen igen. 
 
Givetvis kommer det att komma uppdatering på bloggen om resan, men först - VILA!
RSS 2.0