En halv evighet

Jag har inte bloggat på en halv evighet, det är så länge sedan att det nästan är pinsamt att skriva ett inlägg igen! Men idag när jag är hemma och har sjukdag så tänkte jag ge mig på ett inlägg:) 
 
Jaja, ville bara berätta att jag lever och frodas! 
Sedan sist så har jag... 
  • ...gått upp lite igen(suck)....vågen har visat på mellan 79,5-81,0 kg sista tiden. Försöker verkligen att hålla mig där och inte rusa iväg i vikt igen. 
  • ...och sambon köpt hus (vuxenpoäng)! Tillträde i slutet av januari, lite renoveringar ska göras fram till mitten av februari få flytten äger rum. Tror att det fortfarande inte har gått in riktigt...
  • ...jobbat. jobbat och jobbat. Jag älskar mitt jobb, men det tar på krafterna. Jag brukar inte vara sjuk så ofta, men har lyckats dra på mig två förkylningar den här terminen och fyra sjukdagar(!). 

När jag tittar in på bloggen så blir jag smått nedstämd att jag inte lyckades ta tag i och behålla mitt tempo vad gäller viktnedgången. Jag var inte många kg från "normalviktig", och nu har jag dragit på mig några extra myskilon igen...jaja, det gäller att hitta det där igen. 
Bortförklaringar? Ja det finns, men de är egentligen inte värda att nämna....det är ju fortfarande jag som gör valen att äta mer och onyttigt samt träna mindre. När vi flyttat i februari har jag inte längre mina morgonpromenader till arbetet, då blir det att pendla 3 mil enkel väg för både mig och sambo. 

Annars flyter livet på!
 
...
 
 
Jag har ett underbart arbete, rara kollegor!
 
...
 
Jag är kär i min underbara sambo, jag längtar efter allt vad livet bjuder på tillsammans med honom. 
 
...
 
Jag längtar till inflytt i huset!
 
...
 
Jag är glad att jag har hyfsad hälsa och lever! 
<3
RSS 2.0