Oförlåtligt?

Ja, nu har det gått ALLDELES för lång tid sedan senaste inlägget! Men på kvällarna är det mat och sova som gäller. Försöker få en rutin på arbetet. För er som inte vet det så arbetar en lärare 45h/veckan för att arbeta in "loven" och förhoppningsvis få ledigt då...vilket inte kommer att ske på höstlovet. Lite lov blir det, men arbete 3/5 dagar. 
I vilket fall som helst försöker jag få rutin på vardagen och arbetar mellan 7.30-17.30 varje dag. Vissa dagar har blivit längre. Detta för att INTE ta hem jobbet....men helgerna har hittills inte blivit sysslolösa. Det är första gången jag undervisar i de kurser jag gör så att det blir mycket jobb nu. 


Jag försöker att tänka på kosten och motionen. Försöker äta regelbundet. Promenerar till och från arbetet, snabba promenader à 30 min, m.a.o. 60 min promenad varje dag. Det är jag nöjd över! 
 
Jag och sambon har även börjat en kurs i självförsvar. En självförsvarskurs som är kampsportsinspirerad. Så...detta har gett resultat på bara den veckan som jag tränat detta. Viktuppdatering kommer.... :) 


 Hoppas att du fortfarande tittar in då och då, ska försöka bli bättre på uppdateringar här! 
 
Tjipp och hej!


Kommentarer
Johanna

Alltid klurigt att komma in i nya rutiner, men sålänge man har en plan så - och det verkar du ha!

60 minuter promenad är superbra..och får säga att jag är lita avis på självförsvarskursen :)

2012-09-16 @ 20:36:07
URL: http://lifebyjojo.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0