Strålande väder

Idag är det strålande väder i Motala!

Det är oerhört lugnt på jobbet just nu, eleverna har avslutning imorgon och har städat/fixat/donat på skolan idag.
Idag hade jag tid att ta en lunchpromenad (har aldrig hänt under terminen). Det var väldigt skönt. Ryggen tål inte sittande en hel dag för tillfället, så det är skönt att kunna sträcka på sig. Även om det tar emot att gå så känns det bättre på kvällen om jag har promenerat lite under dagen.

Solen skiner i stan idag och kvällen ser lovande ut, minsta brodern har skolavslutning och jag har planerat att ha på mig linne.

Tipptopp!

Tack för alla söta och rara kommentarer.

Jag hoppas på bättring i ryggen snarast, jag avskyr att ha ont i kroppen...mer ont än vad jag alltid har vill säga. För er som "missat" det, så lever jag med diagnosen Ehlers Danlos Syndrom (EDS). En bindvävssjukdom som gör att jag lever med ständig, konstant smärta i kroppen. Jag kan inte bli "frisk" från detta, men jag kan lindra och försöka att hålla efter smärtan med motion och kost.

Det värsta som finns är när smärtan begränsar vardagen. Det tror jag att de flesta håller med om. Jag tycker inte alls om att känna att "jag inte kan". Nu vet jag dock att mitt ryggonda (förhoppningsvis) går över snart och "bara" beror på en överbelastning.

Hoppas alla får och har en lika solig dag som det är här!
Era kommentarer stöttar, värmer och hjälper!


Kommentarer
ealina

Fy vad jobbigt med ryggont, ryggen är ju liksom det centrala på kroppen känns det som och om det gör ont där så kan det ibland kännas som om man "inte kan göra någonting alls"..
Men vad skönt att du kom ut på en promenad på lunchen!

Jag hoppas att din rygg känns bättre idag :)
Kram

Svar: Ja, att ha ont i ryggen är inget kul. Som du skriver, det känns som man inte kan göra något. Hoppas att det är snabbt övergående! :)
Fjärilslätt

2012-06-14 @ 16:58:18
URL: http://ealina.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0