Helg mitt i veckan!

Idag är det Sveriges Nationaldag, och jag är som många andra ledig! Härligt med helg mitt i veckan!
Morgonen har inletts med sovmorgon och en god frukost tillsammans med sambon. Frukosten bestod visserligen som alltid av fiberhavregrynsgröt med kanel och mjölk, kaffe och 1 kokt ägg, MEN idag åt sambon och jag tillsammans. Mysigt!

Igår var det boxpass....det känns idag kan jag lova. Är fortfarande skakig i armarna, hehe!
Funderar på om instruktören var extra hård igår eftersom han är arbetskamrat med sambon, och det var första gången vi provade detta...eller är han alltid så tuff på ett pass.
Hur som helst ska jag planera in fler boxpass!
Beach 2013...here I come, hahaha!

Solen glimtar fram i Linköping idag och det ser ut att bli bra väder!
Idag vill jag ut i naturen och gå!


Kommentarer
DEN RIKTIGA JOSEFIN

sv: haha jo det finns faktiskt dåligt väder :P så mycket som det regnade igår var verkligen galet! men visst, det är ju bara min lathet och otroligt dåliga motivation som gör att jag hela tiden kommer på ursäkter för att inte träna.. tycker liksom att allt är tråkigt just nu, och jag vet inte hur jag ska göra det roligt heller =/Jaa det vore kul! jag gillar egentligen mer att träna riktigt hårt så att det känns som om man verkligen har kämpat, för då blir jag mer nöjd med vad jag presterat. kommer nog aldrig att vara nöjd med att gå en promenad i medeltempo. klankar bara ner på allt jag gör istället för att nu i början se att det faktiskt är bättre ATT jag gör än VAD jag gör.

2012-06-06 @ 13:30:34
URL: http://denriktigajosefin.blogg.se/
Johanna

Box är superkul! Dock tråkigt att gå själv och min fästman kör bara i gymmet!Sv: Tack så mycket..känns så skönt! Hahaha ja men precis..jag längtar efter de passet redan ;)

2012-06-06 @ 17:53:16
URL: http://lifebyjojo.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0