Vikten efter resan, nya delmål och målet

Det här med att göra sunda val och försöka träna i USA gick väl sådär. Jag har gått en hel del, framförallt i San Fransisco blev det låååååånga promenader. Särskilt när jag gick själv och lyckades gå "vilse", hehe! Tog mig även till gymmet en dag, yaaaay! 
 
Frukostar i USA är SVÅRT! Donuts, muffins och wienerbröd är vad som erbjuds till frulle.... Vi tog oss ofta till Starbucks, som har det enda drickbara kaffet (!) och tog en panini eller bagel med creme cheese. Helt okej, men havregrynsgröten och det kokta ägget i morse var MUMMA! 
 
Middagarna har varit goda. En och en annan burgare har åkt ned i Sandras mage! Som tur är så erbjuds inte mycket till sås eller dressing till middagarna. Vilket i och för sig inte gör så mycket :) 
 
Idag hoppade jag upp på vågen som visade 80,4 kg. Jag har alltså gått upp lite igen, totalt +2,8 kg sista månaden (sedan 15 juni). 
Jag startade dagen med en morgonpromenad på 60 minuter, åt en stadig frukost och har ätit bra under dagen. Nu försöker jag komma på rätt spår igen. Sambon och jag planerar en vandringstur på 5 dagar snart också. Det kan nog behövas efter allt gott senaste veckorna. 

Mitt första egentliga delmål är 77 kg.
Ett lite större delmål är att komma under 75 kg. 
Ett ännu större delmål är att nå 70 kg-strecket.
Målet är att nå 65 kg sedan får vi se...
 
Min tanke är då att jag ska nå 77 kg till den 13 augusti när jag börjar mitt nya jobb! 3.4 kg på ca 3,5 veckor.
Det fixar jag! 
En bonus är om jag lyckas nå 75 kg tills dess, vilket egentligen inte borde vara en omöjlighet...
 
Då är det bara att kämpa på! 
Let's do this! 


Kommentarer
DEN RIKTIGA JOSEFIN

sv: ja, känner att jag behöver få igång ett litet tänk kring maten igen, för det blir så mycket skräp under sommaren, framför allt med fika och glass. ja, jympa är kul. i höst sen får vi se hur det blir om jag börjar på friskis eller börjar om på campushallen fast kortare period, eller hur jag gör. jag vet inte ännu. vet att jag kommer ha svårt att komma iväg till friskis när vintern börjar komma och det är svårt att cykla i snön, men jag kan ju ta bussen också, men det känns som onödiga pengar. men vi får se som sagt! :)

2012-07-17 @ 21:33:08
URL: http://denriktigajosefin.blogg.se
Annas VIKTiga liv

Ja visst blir man bebissugen när det bara ploppar ut söta små bebisar överallt (känns det som). Men vår tid kommer! :)

Kör hårt! Du fixar det! :)

2012-07-18 @ 18:28:04
URL: http://annaburman.blogspot.com
ealina

Hehe, det är väl inte så ovanligt att vågen visar lite uppåt när man kommer hem från semestern. Egentligen är det ju rätt bra ändå, för då har man "slappnat av lite" när det gäller vikten och man är redo och man är motiverad att göra bättre när man är hemma igen!
Jag tror att det kommer att gå jättebra! Det blir nog tufft med ett kilo i veckan, men bara du är motiverad nog att kämpa så kommer det gå galant! :D

Själv ska jag utmana mig själv genom att göra thewhole30 (http://whole9life.com/2012/01/whole-30-v2012/) i augusti. Måste bli av med mitt sockersug när semesterns glassfrossa är över, haha.

2012-07-18 @ 22:18:06
URL: http://ealina.blogspot.se
Linda

Det är bara och hoppa upp på hästryggen igen som uttrycket så fint lyder. :)
Hoppas du njöt over there så du inte känner ånger över kilona, förmodligen bara onödig vätska.
Kör hårt!

2012-07-25 @ 17:51:33
URL: http://lindajsson.wordpress.com
Linda Claesson

Jag tycker det var riktigt bra ändå efter några veckor i USA. Det landet är ju livsfarligt vad gäller kost! :) Nu får vi peppa varandra till en riktigt bra höst!

2012-07-30 @ 10:52:57
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0