Depp

Igår och idag har jag kännt mig lite smånere och jag vet inte varför. Kan få så ibland utan särskild anledning, antagligen är det hormoner som spökar i kroppen...eller PMS eller vad nu folk väljer att kalla det.
Sambon hoppade upp på vågen imorse för att "smygväga" sig (vi har ju vägning fredagar) och han skuttade glatt ner igen och meddelade att han gått ner i vikt. Jag tänkte att det kanske kunde få mig att känna mig lite bra också, men jag skulle inte "smygvägt" mig.
*suck*
 
Jag KÄNNER att jag inte har gått ner något och jag känner mig så jäkla deppig för det. När vågen visar att ag absolut inte har gått ner så var det bara som ett ordentligt slag i ansiktet. 
 
Jaja siffrorna på vågen är inte allt men jag känner mig ju så dålig när jag nu (troligtvis) inte klarar delmålet att nå 77 kg till jobbstarten på måndag. Fy.
 
*suck igen*
Nu ska jag sätta fart med lite nytta innan jag åker iväg för att träffa kompisar. 
 


Kommentarer
DEN RIKTIGA JOSEFIN

Fina du! Önskar att jag kunde säga att "sådär får du inte tänka, det kommer" men jag är precis likadan själv. Jag smygvägde mig igår och hade gått ner 1 kilo, och smygvägde mig idag och hade gått upp 4 hekto trots att jag åt 10 points färre igår än jag får. Det kan verkligen variera ordentligt. Dock har jag ju M denna vecka nu och då svullnar jag rejäääält. Men du ska inte vara deppig! Klart att du vill gå ner de sista kilona, men så fort det blir en liten "platå" eller vad man ska kalla det - tänk då på hur mycket du har gått ner redan och vilken resa du har gjort! Så duktig som du har varit, det är inte konstigt att kroppen inte vill ha ett minus varje vecka då! Du är så otroligt duktig och jag är så stolt över att få vara din vän! Är också både avundsjuk på det du har presterat, men blir också inspirerad och motiverad av dig! Du ska inte deppa, du är värd att vara glad varje sekund av varje dygn! <3

2012-08-09 @ 08:58:18
URL: http://denriktigajosefin.blogg.se
Linda Claesson

Usch, det är så trist när inget händer. MEN tänk på så mycket du har fixat redan. Det lossnar snart!!!

2012-08-09 @ 09:11:55
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/
ealina

Jag känner igen det där. *kramar om*
Men vet du, om du känner dig lite nere och du tror att det beror på hormoner så är det ju antagligen så att även vikten hänger ihop med det. Oroa dig inte.
Jag har säkert skrivit det förut, men jag går upp 1-2 kilo både vid ägglossning och vid mens och sedan veckorna där emellan så ligger jag lägre. Strunta du i vågen den här gången och tänk positivt inför nästa vägning istället! Du är bra, du kan det här!
Kram!

2012-08-09 @ 11:19:21
URL: http://ealina.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0