Utebliven vägning och påsklov

Det blev ingen vägning igår, så jag skjuter på den till nästa vecka. Jag glömde bort helt enkelt + att jag har ätit en del godis i helgen, ger säkert ett utslag på vågen som jag inte är riktigt redo att ta.

För tillfället har jag PÅSKLOV! OM jag njuter! De där extra timmarna som alla lärare lägger varje vecka för att arbeta in ledighet under loven är guld värda. Och loven är välbehövda!
Förra veckan vankades det Takida-konsert i Örebro. De var lika grymma som förra gången. Det enda som var trist, var att det just BARA var Takida. Inget förband, inget efteråt - ingenting! Så det var Takida som spelade i 1,5 h sedan var det slut. Jag och min trogna rock-kompis öste på i 1,5 h, därefter gick vi och åt och tog en öl på stan. Därefter var vi så trötta att vi gick till hotellrummet och somnade!
Anledningen till denna enorma trötthet var att vi hade fått stressa på en hel del under dagen samt att vi var hos....en TATUERARE...
Ja, jag är nu mera "gaddad". Det tog tre timmar för min fjäril att väckas till liv, men nu sitter den där så vackert och jag är dundernöjd! Bild kommer när den är helt läkt!
Ibland behövs lite förändringar - fjärilen på magen var min!


Kommentarer
Landkrabba

Åh, en öl på stan. Så konstiga saker man helt plötsligt kan sakna! :)

2012-04-10 @ 17:34:17
URL: http://landkrabba.blogg.se/
ealina

Hihi, smart att undvika vågen för att inte behöva bli besviken! Själv gjorde jag misstaget att hoppa upp på den efter påskhelgen! gömmer mig Well, det är ju mest vätska så det är ju egentligen ingen skada skedd, men en ökning i siffror blir man ju ändå inte så glad för.. ;)Kul med tatuering! Själv är jag för feg.Kram

2012-04-12 @ 14:56:28
URL: http://ealina.blogspot.se
Novali

Ja förändring behövs ibland ska bli roligt att få se din fjäril sen :-)

2012-04-15 @ 07:41:13
URL: http://novalislife.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0